Pages

Bila nak update??

Thursday, April 19, 2012

Assalamualaikum, sori sgt xd update entry baru...busy tahap gaban skang ni....xtau nak ckp apa dah. klau sapa yg ada add sy kt FB tu mmg tau la sy dok melalut bukan-bukan, nak bagi hilang stress sbnrnye...huhuhu..

Minggu depan iboo cuba update yer, sorry sgt2 yg tertunggu2 tu...ampun kan saya....skang ni tgh sibuk siapkan kerja dokumentation ISO yg x abis2 kat opis, bila blk rumah nk kena siapkan assignment lakkk....huaaa..rasa nk nangis dan stress.

Hrp semua kawan2 dpt bersabar....ok...

Rayyan misses y'all too... :D

6 comments:

  1. X pa minggu ni x boleh... Insyallah minggu depan ok kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak sue..mgu dpn ok skit kot...mgu ni mmg padat. tq kak sue :)

      Delete
  2. takpe...saya tetap sabar menunggu walaupun hakikatnya memang rindu gilerrr ...kat Rayyan n Nani..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq awk....tu lah sy pun serba slh dah buat kwn2 tertunggu2 tp sy xde pilihan...huhu.sori ek.

      Delete
  3. Alahaii...patutlahhh takder entry. Kesiaan Farah. Ok..ok..take your time yer... Tapi rindunya kat Rayyan. Sehari sampai 3-4 kali akak masuk sini nak make sure ada entry baru ke tak... Hampa... Tapi dah Farah promise next week, kita semua sabar menunggulah... Take care yer...

    ReplyDelete
  4. thanks kak...insyaAllah akan update soon. sorry buat akak tertungu-tunggu... huhu...

    ReplyDelete